Model aderare in grup forum

1
Daca doresti sa faci parte din echipa noastra de administrarea forumului s-au pur si simplu consideri ca trebuie sa faci parte din unul din grupurile de mai jos , atunci te rog sa citesti mai jos si eventual sa deschizi un topic specific cerintei tale respectand modelul de mai jos.


Administrator : Acest grup este inchis pentru aderare , daca se va deschide va vom anunta !
Moderator : Acest grup este deschis si are pana la 5 locuri libere , daca consideri ca ai experienta necesara sau esti un fost moderator acestei comunitati , nu ezita sa aplici.
Designer : Acest grup este deschis si nu are un numar fix de locuri libere , daca consideri ca ai experienta necesara sau esti un fost designer acestei comunitati , nu ezita sa aplici.
Manager server : Acest grup este destinat detinatorilor nostrii de servere. Deobicei fiecare detinator este adaugat automat in acest grup dupa creerea categoriiei pe forum.

Veteran : Acest grup este deschis si este destinat tuturor membrilor vechi ce au contribuit substantial in dezvoltarea acestei comunitatii.
V.I.P : Acest grup este deschis si a fost/este destinat persoanelor ce au sustinut/sustin financiar comunitatea noastra sau pur si simplu a fost castigator a unei competitii in cadrul comunitatii.

Partener : Acest grup este destinat partenerilor nostrii de mini-bannere. Deobicei fiecare partener este adaugat automat in acest grup dupa incheierea unui parteneriat.


Model ( copy/paste şi completati după cele două puncte ) .

Cod: Selectaţi tot

[color=#FF0000][b]Nume forum[/b][/color] :
[color=#FF0000][b]Rank-ul dorit[/b][/color]  :
[color=#FF0000][b]De ce doresti acest rank ?[/b][/color] :
VirtualStrike renaste !
Încuiat

Înapoi la “Aderare in grup forum”