Regulament utilizare forum

1
REGULAMENT GENERAL FORUM:
1. Titlul topicului creat de catre tine trebuie sa reflecte cat mai mult din continut
1.1 Daca nu sti ce inseamna asta te rog citeste https://virtualstrike.org/forum/viewtopic.php?t=45310
2. Incerca sa scri cat mai corect sa putem intelege ce doresti sa transmiti.
2.1 Nu se permite litere gen: @, 3, Y, W, K, etc. sa inlocuiesti unele litere dintr-un cuvant , de asemenea nu scrieti cu CAPS LOCK .
3. Raspunde concret si nu devia de la subiect , raspunsul tau nu trebuie sa fie de genu : GG , BV , GJ sau sa postezi acelasi lucru ca alt membru folosind quote sau pur si simplu.
4. Presupun ca ai cei 7 ani de acasa , nu se accepta injuraturi sau atacuri asupra altor membrii prin nici un fel de metoda (topic sau mesaj privat).
5. Este interzis sa raspunzi de 2 , 3 ori consecutiv in acelasi topic in mai putin de 24h de la primul raspuns , se condidera dublu - triplu post.
6. Nu se permit avatarele/semnaturile cu continut pornografic / cu injurii sau jignitoare pentru anumite persoane exterioare/membrii comunitatii.
7. Nu se permite nici un fel de reclama ( semnatura , avatar , chat ).
9. Incearca sa folosesti optiunea CAUTARE inainte sa deschizi un nou topic,in cazul in care rezultatele nu sunt cele asteptate atunci poti crea un topic nou.
10. Daca ai creat un topic cu o problema , cerinta si cineva te-a ajutat ai datoria sa editezi titlul topicului iar dupa titlu sa scri [ rezolvat ].
11. Este interzis continuarea unei discutii daca ultimul raspuns a fost dat in urma cu 2 luni ! , daca aveti nevoie de ceva creati topic nou.
11.1 Momentan aceasta regula nu se aplica avand ca scop reinvierea forumului, insa ar fii bine sa verificati ulterior regulamentul.
12. Daca NU deţii gradul Admin , nu ai voie sa dai PRO / CONTRA la cereri : Admin/Slot/Reclamatii. - ( se aplica doar la serverele CS )

REGULAMENT CHAT SI LIMITE:
1. In chat foloseste propozitii , nu cuvant + enter , cuvant + enter = 1 propozitie !
2. NU se permit injuraturi sau orice altfel de manifestari de maidan ! ( chiar daca este in gluma ! )
3. Este interzis postarea pe chat de poze , videoclipuri sau link-uri ce nu au legatura cu forumul nostru ( se pot pune link-uri cu topicuri ale forumului ) .
4. Ai nevoie de ajutor in anumita problema ? te sfatuim sa deschizi un topic in sectiunea corespunzatoare.
5. Poti edita propriul mesaj doar in primele 30 secunde.
6. Poti trimite mesaj la un interval de 5 secunde.
7. Nu poti trimite mai mult de 3 mesaje consecutive pana cand un alt membru scrie in chat , prin urmare respecta regula 1 .

AVATAR & SEMNATURA:
1. Dimensiunea avatarului este de 150px X 250px iar acesta se poate aplica doar printr-un link extern.
1.1 Verifica tutorialul de aici.
2. Semnatura nu trebuie sa contina mai mult de 300 caractere si 1 link.

SANCTIUNI & DURATA:
1. Incercam sa oferim avertismente verbale/scrise prima data in ideea de a indruma membrii nostrii, in cazul in care nu se vede un progres atunci se aplica warn.
1.1 Un avertisment ( warn ) dureaza 15 zile , daca acumulezi 3 primesti automat ban 10 zile.
2. Acumularea unui total de 2 ban-uri se transforma in permanent.Va rugam sa recititi acest topic frecvent pentru ca exista posibilitatea de a primi modificari. Tot odata ne (conducerea) rezervam dreptul de a modifica si aplica regulamentul fara nici o instiintare , insa vom face tot posibilul sa nu existe aceasta situatie.
VirtualStrike renaste !
📍 CONNECT DNS: CS.VIRTUALSTRIKE.ORG
📍 CONNECT IP: 51.89.78.61:27015
Locked

Return to “Anunturi”