Povestea continua , impreuna cu noi !

1
Salutare din nou ? da stim , au trecut poate mai bine de 10 ani de cand aceasta comunitate era plina de viata si ne petreceam ore in sir impreuna pe forum si serverele de counter-strike.
Multi dintre noi am si uitat cum e sa te mai joci pe calculator , varsta vine cu responsabilitati si prioritati cum ar fii familie , job etc.


Pentru ca unele lucruri nu le poti uita , mai ales cand se intampla in copilarie (pentru unii) la un moment dat mai tarziu apare NOSTALGIA. Nostalgia mea si a lui vS*MotörHead^ este acest nume, aceasta comunitate unde am petrecut foarte mult timp si am depus efort si pasiune.

Planul nostru e sa readucem la viata acest forum/comunitate chiar daca stim ca sansele nu sunt cele mai favorabile datorita anilor trecuti peste comunitate si membrii ei, insa stii cum e , nu incerci nu ai de unde sa stii.
Pas cu pas , ne gandim sa avem si un server de CS2 si de ce nu si unul de CS 1.6 fiind jocul de baza a acestei comunitatii in trecut.


Insa pana atunci , voiam doar sa te anuntam ca am revenit si suntem online iar tu esti bine venit indiferent de care sunt intentiile tale. Un simplu salut pe chat sau un post la offtopic , ne face mai mult decat bucurosi stiindu-te alaturi de noi.

Its not a trick , its VirtualStrike !
VirtualStrike renaste !
📍 CONNECT DNS: CS.VIRTUALSTRIKE.ORG
📍 CONNECT IP: 51.89.78.61:27015
Locked

Return to “Anunturi”