Skye McCole Bartusiak, actrita din "Patriotul", a murit

1
Skye McCole Bartusiak, ar fi murit in cursul noptii de vineri spre sambata, potrivit mamei actritei, citata de cnn. Actrita in varsta de 21 de ani, s-a facut remarcata in Patriotul, unde juca rolul fiicei lui Mel Gibson. Desi nu s-a aflat cauza exacta a mortii, e cunoscut faptul ca Skye McCole Bartusiak suferea de epilepsie, iar una dintre ipoteze, e ca tanara s-ar fi inecat in timpul unei crize.
Cariera lui Skye McCole Bartusiak a inceput cand avea doar 6 ani, in 1999, cu un rol in The Cider House Ruless. Ultimul ei rol a fost cel prinicipal in filmul low-budget Sick Boy. Dumnezeu s-o odihneasca!
Imagine
Sursa

Re: Skye McCole Bartusiak, actrita din "Patriotul", a murit

2
Tot ceea ce e naspa in stirea asta de care stiam.si eu, e ca era prea tanara sa moara.. si ca sa fiu si direct cum sunt deobicei, nu era o actrita de viitor ptr filme, cel mult roluri secundare si in teatre.. asa vad eu! Dar nu se stie, se putea inapla orice..era tanara si cine stie..poate ajungea una din favoritele oamenilor pe parcursul anilor (ca sa zc si partea buna) .. cat despre filmul Patriotul..eu l'am vazut mai demult..nu mi'a lasat o impresie buna.. probabil unde a jucat Mel Gibson (actorul nuu'mi place).
Ce e trist, e ca actori tineri si probabil de viitor mor..au inceput sa apara tot mai greu actorii tineri si asta nu e bn, pe deasupra mai si mor.. deci urmatoarea generatie de actori, vine cu pasi greoi..

Înapoi la “Stiri, actualitati, informatii”