1. Forum

  1. Cereri subforum

   2 Subiecte 3 Mesaje

   Vrei un subforum ce se incadreaza in sectiunea FPS ? fa cerere !

   2 Subiecte
   3 Mesaje
  2. Counter-Strike 1.6

   1287 Subiecte 4415 Mesaje

   Counter-Strike este un mod de Half-Life care a adunat în jurul său o comunitate de scripteri și moderatori. Unele mod-uri adaugă boți, iar altele înlătură unele caracteristici, iar unele oferă o flexibilitatea și un control al unui administrator mult mai mare asupra server-ului său. Cele mai cunoscute sunt Metamod, AMX Mod/AMX Mod X. Sunt unele moduri care pot afecta gameplay-ul serios cum ar fi Zombie Horde, Gun Game și multe altele.

   1287 Subiecte
   4415 Mesaje
  3. Counter-Strike: Global Offensive

   26 Subiecte 39 Mesaje

   Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) va extinde gameplay-ul team-based adus de Counter-Strike la debutul său, de acum 21 ani. CS: GO vine cu hărţi, personaje şi arme noi şi aduce versiuni înnoite din conţinutul clasic de CS (de_dust, etc). În plus, CS: GO va aduce noi moduri de joc, matchmaking, leaderboards şi multe altele.

   26 Subiecte
   39 Mesaje
  4. Counter-Strike 2

   1 Subiecte 1 Mesaje

   Counter-Strike 2 va extinde gameplay-ul team-based adus de Counter-Strike:GO la debutul său, de acum 12 ani. CS 2 vine cu hărţi, personaje şi arme noi şi aduce versiuni înnoite din conţinutul clasic de CS (de_dust, etc). În plus, CS 2 va aduce noi moduri de joc, matchmaking, leaderboards şi multe altele.

   1 Subiecte
   1 Mesaje
  5. Half-Life

   50 Subiecte 60 Mesaje

   Acțiunea jocului se desfașoară în două locații: complexul Black Mesa (un complex de cercetare fictiv similar cu laboratorul Los Alamos și Zona 51) și lumea extraterestră Xen, în care se ajunge în partea a doua a jocului. Protagonistul jocului, doctorul Gordon Freeman, este supraviețuitorul unui experiment care scapă de sub control la apariția unei neașteptate "rezonanțe în cascadă" (un fenomen cu totul fictiv) care deschide porți dimensionale către o altă lume devastând complexul.

   50 Subiecte
   60 Mesaje
  6. Call of Duty

   22 Subiecte 24 Mesaje

   Call of Duty este o serie de jocuri video first-person și third-person shooter. Acțiunea primelor jocuri din serie este stabilită, în principal, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial; începând cu Modern Warfare urmat de Modern Warfare 2 și Black Ops, stabilit în timpul Războiului Rece.

   22 Subiecte
   24 Mesaje
  7. Team Fortress

   33 Subiecte 33 Mesaje

   Team Fortress 2 este un joc first-person shooter lansat de Valve. Ca și predecesorii săi, Team Fortress 2 este centrat pe două echipe adverse, care concurează pentru un anumit obiectiv. Aceste echipe, Reliable Excavation & Demolition (RED) și Builders League United (BLU), reprezintă două corporații care controlează între ele în secret fiecare guvern de pe planetă. Jucătorii pot opta pentru una din cele nouă clase din cele doua echipe, fiecare clasă având slăbiciuni și puncte forte unice.

   33 Subiecte
   33 Mesaje
  8. Arctic Combat

   25 Subiecte 27 Mesaje

   Arctic Combat un free-to-play FPS strategie elaborate și publicate de Webzen Coreea bazate pe.
   Acesta a fost lansat la 4 trimestru din 2012, gazduit de Webzen pentru UE și SUA, jocul este rapid câștigă ritmul ca fiind unul dintre puținele de top gratuit pentru a juca jocuri MMOFPS acolo!

   25 Subiecte
   27 Mesaje
 1. Anunţuri

  1. Povestea continua , impreuna cu noi !

   0 Răspunsuri 288 Vizualizări

   de S.P.Y, în Anunturi

   0 Răspunsuri
   288 Vizualizări
   Ultimul mesaj de S.P.Y,

Înapoi la indexul forumului

Permisiunile forumului

Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum