1. Forum

  1. Cereri subforum

   2 Topics 3 Posts

   Vrei un subforum ce se incadreaza in sectiunea FPS ? fa cerere !

   2 Topics
   3 Posts
  2. Counter-Strike 1.6

   1287 Topics 4415 Posts

   Counter-Strike este un mod de Half-Life care a adunat în jurul său o comunitate de scripteri și moderatori. Unele mod-uri adaugă boți, iar altele înlătură unele caracteristici, iar unele oferă o flexibilitatea și un control al unui administrator mult mai mare asupra server-ului său. Cele mai cunoscute sunt Metamod, AMX Mod/AMX Mod X. Sunt unele moduri care pot afecta gameplay-ul serios cum ar fi Zombie Horde, Gun Game și multe altele.

   1287 Topics
   4415 Posts
  3. Counter-Strike: Global Offensive

   26 Topics 39 Posts

   Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) va extinde gameplay-ul team-based adus de Counter-Strike la debutul său, de acum 21 ani. CS: GO vine cu hărţi, personaje şi arme noi şi aduce versiuni înnoite din conţinutul clasic de CS (de_dust, etc). În plus, CS: GO va aduce noi moduri de joc, matchmaking, leaderboards şi multe altele.

   26 Topics
   39 Posts
  4. Counter-Strike 2

   1 Topics 1 Posts

   Counter-Strike 2 va extinde gameplay-ul team-based adus de Counter-Strike:GO la debutul său, de acum 12 ani. CS 2 vine cu hărţi, personaje şi arme noi şi aduce versiuni înnoite din conţinutul clasic de CS (de_dust, etc). În plus, CS 2 va aduce noi moduri de joc, matchmaking, leaderboards şi multe altele.

   1 Topics
   1 Posts
  5. Half-Life

   50 Topics 60 Posts

   Acțiunea jocului se desfașoară în două locații: complexul Black Mesa (un complex de cercetare fictiv similar cu laboratorul Los Alamos și Zona 51) și lumea extraterestră Xen, în care se ajunge în partea a doua a jocului. Protagonistul jocului, doctorul Gordon Freeman, este supraviețuitorul unui experiment care scapă de sub control la apariția unei neașteptate "rezonanțe în cascadă" (un fenomen cu totul fictiv) care deschide porți dimensionale către o altă lume devastând complexul.

   50 Topics
   60 Posts
  6. Call of Duty

   22 Topics 24 Posts

   Call of Duty este o serie de jocuri video first-person și third-person shooter. Acțiunea primelor jocuri din serie este stabilită, în principal, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial; începând cu Modern Warfare urmat de Modern Warfare 2 și Black Ops, stabilit în timpul Războiului Rece.

   22 Topics
   24 Posts
  7. Team Fortress

   33 Topics 33 Posts

   Team Fortress 2 este un joc first-person shooter lansat de Valve. Ca și predecesorii săi, Team Fortress 2 este centrat pe două echipe adverse, care concurează pentru un anumit obiectiv. Aceste echipe, Reliable Excavation & Demolition (RED) și Builders League United (BLU), reprezintă două corporații care controlează între ele în secret fiecare guvern de pe planetă. Jucătorii pot opta pentru una din cele nouă clase din cele doua echipe, fiecare clasă având slăbiciuni și puncte forte unice.

   33 Topics
   33 Posts
  8. Arctic Combat

   25 Topics 27 Posts

   Arctic Combat un free-to-play FPS strategie elaborate și publicate de Webzen Coreea bazate pe.
   Acesta a fost lansat la 4 trimestru din 2012, gazduit de Webzen pentru UE și SUA, jocul este rapid câștigă ritmul ca fiind unul dintre puținele de top gratuit pentru a juca jocuri MMOFPS acolo!

   25 Topics
   27 Posts
 1. Announcements

  1. Povestea continua , impreuna cu noi !

   0 Replies 557 Views

   by S.P.Y, in Anunturi

   0 Replies
   557 Views

Return to Board Index

Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum