1. Forum

  1. Cereri subforum

   5 Subiecte 21 Mesaje

   Vrei un subforum ce se incadreaza in sectiunea MMORPG ? fa cerere !

   5 Subiecte
   21 Mesaje
  2. Dota 2

   3 Subiecte 9 Mesaje

   DotA 2 este un joc multiplayer online luptei din arena video dezvoltat de Valve Corporation si continuarea stand-alone de Apărare a Antici mod de Warcraft III: Reign of Chaos si pachet de expansiune, The Frozen Throne. Initial a anuntat la 13 octombrie 2010, prin intermediul Game Informer, jocul este disponibil pentru accesul testare devreme si va utiliza un free-to-play model de afaceri atunci când este eliberat. Dota 2 este disponibil exclusiv prin livrarea de continut Valve Steam platforma Dota 2 este în prezent compatibil doar cu Microsoft Windows, desi Mac OS X compatibilitate se anticipează în viitor.

   3 Subiecte
   9 Mesaje
  3. Metin 2

   110 Subiecte 406 Mesaje

   Metin 2 este un MMORPG gratuit dezvoltat de către Ymir Entertainment.
   Jucătorii trebuie să înainteze în niveluri obținând cât mai multă experiență, prin mai multe metode, să devină din ce în ce mai puternici mărindu-și abilitățile magice, care sunt de două feluri pentru fiecare clasă și au posibilitatea de a face misiuni, de a pescui, de a se căsători, de a se duela, de a negocia și multe altele. În joc sunt mai multe hărți în care te poți teleporta (de la nivelul 15). Dacă omori diferiți monștri (este recomandat ca aceștia trebuie să aibă nivelul cât mai apropiat de al tău), poți câștiga Yang, care este moneda de schimb a jocului.

   110 Subiecte
   406 Mesaje
  4. Minecraft

   61 Subiecte 74 Mesaje

   Minecraft este un joc de sandbox scris în Java, dezvoltat inițial de către creatorul Markus Alexej Persson și acum de către compania sa, Mojang. Jocul este axat pe creativitate și construcție, permițând jucătorilor să construiască folosind cuburi texturate într-o lume 3D. Jocul are două variante - Classic, gratuit, și Beta, plătit. Modul Classic este axat exclusiv pe construcție, jucătorul având materii nelimitate, în timp ce în Beta jucătoriii trebuie să obțină resursele ei înșiși, și conține monștrii, viată, și alte caracteristici și elemente suplimentare. Gameplay-ul este inspirat de Dwarf Fortress, Dungeon Keeper și Infiniminer.

   61 Subiecte
   74 Mesaje
  5. World of Warcraft

   11 Subiecte 17 Mesaje

   World of Warcraft (prescurtat WoW) este un Massively Multiplayer Online Role-Playing game (MMORPG) creat de Blizzard Entertainment. Este al patrulea joc din seria Warcraft, excluzând expansion pack-urile și Warcraft Adventures: Lord of the Clans. Jocurile Warcraft sunt situate într-un univers numit Warcraft, o lume fantastică introdusă de jocul Warcraft: Orcs and Humans în 1994. World of Warcraft este situat în Azeroth, patru ani după evenimentele concluzionate în Warcraft III: The Frozen Throne. Odată cu apariția expansion-ului The Burning Crusade, Outland poate fi explorat. World of Warcraft a sărbătorit a X-a aniversare a universului Warcraft.

   11 Subiecte
   17 Mesaje
  6. League of legends

   99 Subiecte 236 Mesaje

   League of Legends (lol) este un joc video de multiplayer online luptei din arena dezvoltat și publicat de Riot Games pentru Microsoft Windows și Mac OS X, inspirat de popularul Apărării al Antici harta pentru Warcraft III. Este un joc free-to-play, sustinuta de micro-tranzacții. Acesta a fost anunțată pentru prima dată la 7 octombrie 2008, și a lansat la 27 octombrie 2009.

   99 Subiecte
   236 Mesaje
  7. Grand Thef Auto Online

   35 Subiecte 44 Mesaje

   Un MMORPG creat de cei de la Rockstar North, care cuprinde multe funţii de joc precum formarea unui clan privat împreună cu prietenii, sau aderarea în diverse clanuri publice. El are la bază oraşul Los Santos preluat din San Andreas, cu mici modificări teritoriale, şi nu numai. Ca oricare joc realizat de cei de la Rockstar, gameplay-ul este făcut în aşa fel încât să nu te plictiseşti, având la bază o serie de job-uri create cu rolul de a cuprinde cât mai multe moduri de distracţie, dar, în acelaşi timp prin practicarea job-urilor îţi poţi pune la punct anumite skill-uri; în mare parte job-urile conţin: DeathMatch Games, Race Games, Capture Games, Parachuting Games , LST Games, etc.

   35 Subiecte
   44 Mesaje
  8. Smite

   2 Subiecte 2 Mesaje

   Smite - Battlefield of the gods este un joc deschis de Hi-Rez Studios in 2012 . Jocul se afla in prezent in stadiul open Beta si urmeaza a fi lansat oficial in Martie 2014 . Jocul este un MOBA 3D in third person unde caracterele sunt zeitati , legende si alte personaje din mitologiile globului , fie Greaca , Chineza , Nordica etc etc. Fiecare game-type cuprinde multa actiune si jocul in sine este o provocare a coordonarii mana-ochi , bazandu-se pe skill-shoturi si sniping skills !

   2 Subiecte
   2 Mesaje
 1. Anunţuri

  1. Povestea continua , impreuna cu noi !

   0 Răspunsuri 288 Vizualizări

   de S.P.Y, în Anunturi

   0 Răspunsuri
   288 Vizualizări
   Ultimul mesaj de S.P.Y,
 2. Subiecte

  1. Metin2 sau Wow?

   13 Răspunsuri 127 Vizualizări

   de Alleecs.,

   13 Răspunsuri
   127 Vizualizări
   Ultimul mesaj de Danku,

Înapoi la indexul forumului

Permisiunile forumului

Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum